Maitoshi Kachi Trophy

zaterdag 21 maart 2020

Locatie: Parklaan 15, 9400 Ninove

Op Zaterdag 21 Maart 2020 organiseert karateclub KACHI uit Ninove, voor de vijfde maal de Maitoshi Kachi Trophy. 
 
Graag nodigen zij jullie uit op de vijfde editie van de Maitoshi Kachi Trophy op Zaterdag 21 Maart 2020.
 
Toen ze in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten ze onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit België en Nederland.
Blijkbaar voldeden ze hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden.
 
Om een vlekkeloze organisatie te kunnen waarborgen en de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden, zullen ze het maximum aantal deelnemers proberen te houden op ongeveer 500 deelnemers.
Dat aantal deelnemers zou hen normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur.
 
Net zoals bij de vorige edities, organiseren ze opnieuw wedstrijdreeksen in Kata, Kata per Ploeg en Kumite.
 
Er wordt opnieuw voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club die de meeste podiumplaatsen weet te verzilveren en twee bijkomende Bekertrofeeën bovenop: eentje voor de Club die zich op positieve wijze liet opmerken qua Fair-Play en algemene houding EN een Trophy voor de meest opgemerkte verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi.
 
Op Youtube vinden jullie ook een link naar het promotiefilmpje van het aanstaande tornooi (https://youtu.be/hf0FItwJlYQ  ) en een korte samenvatting van de editie van vorig jaar ( https://youtu.be/ii5MU2m9kks   )
 
In bijlage vinden jullie het inschrijvingsformulier (Excel) én het bijgewerkte wedstrijdreglement.  Inschrijven kan tot zondag 08 Maart 2020 ..OF …tot de kaap van 500 deelnemers bereikt is.
Beide documenten vinden jullie ook op de website van Kachi, www.maitoshi.be EN op de site van de Vlaamse karate Federatie, www.vkf.be.
 
Alle inschrijvingen van alle deelnemende clubs zullen op onze website gepubliceerd op 17 Maart 2020. De poules en het wedstrijdschema worden ook per mail naar de hoofdcoach gestuurd.
De club hoopt van harte jullie aangesloten clubs talrijk te mogen verwelkomen op hun tornooi !