Maitoshi Kachi Trophy

zondag 3 februari 2019

Locatie: Parklaan 15, 9400 Ninove

Op Zondag 03 Februari 2019 organiseert karateclub KACHI uit Ninove, voor de vierde maal de Maitoshi Kachi Trophy. Het zou ons bijzonder verheugen mocht U de aangesloten clubs van uw Karatefederatie of -Bond willen uitnodigen via uw kanalen tot deelname aan ons tornooi.

Graag wil ik jullie bij deze uitnodigen op de vierde editie van de Maitoshi Kachi Trophy op Zondag 03 Februari 2019.

Toen we in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten we onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit België en Nederland. Blijkbaar voldeden we hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden. 

Om een vlekkeloze organisatie te kunnen waarborgen en de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden, zullen we het maximum aantal deelnemers proberen te houden op ongeveer 500 deelnemers. Dat aantal deelnemers zou ons normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur.

Net zoals bij de vorige edities, organiseren we opnieuw wedstrijdreeksen in Kata, Kata per Ploeg en Kumite.

Er wordt opnieuw voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club die de meeste podiumplaatsen weet te verzilveren en twee bijkomende Bekertrofeeën bovenop : eentje voor de Club die zich op positieve wijze liet opmerken qua Fair-Play en algemene houding EN een Trophy voor de meest opgemerkte verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi.

Op Youtube vinden jullie ook een link naar het promotiefilmpje van het aanstaande tornooi (https://youtu.be/jI9xEp34wSw ) en een korte samenvatting van de editie van vorig jaar (https://youtu.be/jSeGlGEXz3E  )

In bijlage vinden jullie het inschrijvingsformulier (Excel) én het bijgewerkte wedstrijdreglement.  Inschrijven kan tot 20 januari 2019 ..OF …tot de kaap van 500 deelnemers bereikt is. Beide documenten vinden jullie ook op de website van Kachi,  www.karateclubkachi.be EN op de site van de Vlaamse karate Federatie Multistijl, www.vkfmultistijl.be .

Alle inschrijvingen van alle deelnemende clubs zullen op onze website gepubliceerd worden vanaf 25 januari 2019 en vanaf 30 januari 2019 vervolledigen we alles met de poules en het wedstrijdschema. 

Ik hoop van harte jullie aangesloten clubs talrijk te mogen verwelkomen op ons tornooi !

Met sportieve groeten
Jurgen De Nil